tania's world

Friday, June 23, 2006

Receptes 1

Avui he decidit compartir amb tots i totes vosaltres les postres que faré aquest vespre per al sopar de la revetlla de Sant Joan. Llegiu atentament i no proveu de fer-ho sense la supervisió d'un adult:

GRANISSAT DE MADUIXES AMB CAVA I CREMA

Ingredients:
750g de maduixes
150ml de xarop (aigua amb sucre para los iniciados)
500ml de cava

Ingredients per a la crema pastissera:
300ml de llet
75g de sucre
4 clares d'ou
50g de farina (normal o de blat de moro)
50g de nata muntada
1 branqueta de vainilla

Preparació:
Per fer el granissat, triturar les maduixes amb una mica de xarop. Després, posar el puré en un bol, afegir-hi el cava i posar al congelar. Important recordar d'anar-lo remenanat cada 45 minuts aprox. durant unes 3 horetes (o a criterio propio...)
Per fer la crema pastissera cal fer bullir la llet amb la branqueta de vainilla. Mentres tant, posar en un bol els rovells, la farina i el sucre i remeneu-ho ben remenat. Quan la llet arrenqui a bullir, incorporeu-hi la pasta i deixeu-ho reposar a la nevera. Abans de servir, barrejar la crema amb la nata muntada.
Ho podeu servir en una copa llarga: primer el granissat, després la crema i, per decorar, alguna maduixa.

No és gens complicat i és molt resultón. Ja em direu, si ho proveu de fer, què us ha semblat.

7 Comments:

  • At 3:57 AM, Blogger la tomaquera said…

    Benvolguda,
    Per fi has trobat el teu lloc al món, tot il·luminant-nos en el camí cul·linari.
    Ara, sobretot pels qui marxem, ja podrem gaudir de les teves postres a casa nostra, sense haver d'esperar el tupper que de tant en tant portes i amb el que ens delites.
    Agraïts quedem.
    Només esperem a les següents receptes, per tal d'anar fent un llibret màgic que ens faci quedar com autèntics Arguiñanos davant les visites.
    Que Dios te lo pague con un buen marido y una docena de hijos.

     
  • At 3:51 PM, Blogger Manils said…

    Ostia no puc llegir això a aquestes hores i sense haver sopat... em moro de fam!!!

     
  • At 12:58 AM, Blogger Qualcosa di Sinistra said…

    QDS, la sociedad gastronómica, saliva.

     
  • At 2:03 AM, Blogger LALO PLATA said…

    Yo lo probé!! Yo lo comí!!

     
  • At 7:26 AM, Blogger la tomaquera said…

    Tània, no te lo he dicho todavía pero... te has planteado hacer esos pasteles con un horno solar?

     
  • At 8:00 AM, Blogger tània pérez said…

    Benvolguda amiga tomaquera:

    tot i que no estic segura d'haver-te de parlar en femení, començaré així el comentari, porqué me mola, le da un rollito a lo Elena Francis...

    En fin, que no se si t'hi has fixat bé, però per a aquesta, justament per a aquesta recepta, no cal fer servir el forn...

    De totes maneres, em gurado el suggeriment per a la propera, que es dirà: Pastís de formatge fresc amb salsa de gerds. Seguim en contacte (solar...)

     
  • At 8:21 AM, Blogger la tomaquera said…

    "Per fer la crema pastissera cal fer bullir la llet" Tania dixit.
    Es que con los maravillosísisisimos hornos solares tambien puedes hervir cosas. Hast la cabeza, si te pones...

     

Post a Comment

<< Home